Djobbel is het enige landelijke uitzendbureau dat gespecialiseerd is in de facilitaire schoonmaakbranche. Hierdoor kan het team van Djobbel op effectieve wijze ervoor zorgen dat werkgevers en werknemers in deze branche elkaar in korte tijd kunnen vinden. Het is onze missie om werkgevers en werknemers in de facilitaire schoonmaakbranche met elkaar in contact te brengen, zodat zij duurzaam kunnen samenwerken.

1394

Beschikbare kandidaten

255

Medewerker aan het werk

50

Actieve werkgevers

205

Kansrijke vacatures

Als partner van MVO Nederland is Djobbel onderdeel van de beweging naar de nieuwe economie, waarin positief financieel resultaat hand in hand gaat met de zorg voor onze planeet en mensen.

Als opdrachtnemer en werkgever staat Djobbel voor verantwoordelijk marktgedrag op basis van duurzame marktverhoudingen in de schoonmaakmarkt. Uiteindelijk leidt dit niet alleen tot verbetering van de arbeidsverhoudingen, maar ook tot een hechtere relatie tussen opdrachtgevers, leveranciers en werknemers en tot een grotere tevredenheid over de kwaliteit van het werk.

Om goed werkgeverschap te garanderen volgt Djobbel de RAS CAO Schoonmaak- en Glazenwassersbranche.

Djobbel levert aan VCA-gecertificeerde bedrijven en heeft daarom een diploma Veiligheid voor Intercedenten en leidinggevenden VCU (VIL-VCU). Wij beschikken dus over basiskennis over veiligheid, gezondheid en milieu en kunnen deze kennis toepassen in het belang van de mensen die wij inzetten.

Ons streven is om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Onze opdrachtgvers krijgen zo steeds de vakmensen die ze nodig hebben. Samen met onze opdrachtgevers werken we aan thema’s als erkenning, beroepspraktijkvorming en kwalificaties en diploma’s.

Het backoffice bureau van Djobbel beschikt over een SNA-keurmerk. De keurmerk is ontwikkeld om de risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken. Onze payroll afdeling wordt periodiek gecontroleerd op hun verplichtingen uit arbeid, waardoor het risico voor de inlener en uitbesteder van werk wordt beperkt.

Als bemiddelings- en uitzendorganisatie verbinden wij door heel Nederland medewerkers met goede werkgevers in de facilitaire schoonmaakbranche. Daarom is het backoffice bureau van Djobbel aangesloten bij de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU). Een NBBU-onderneming voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. De NBBU-cao voor Uitzendkrachten vormt een goede balans tussen flex en zekerheid. Voorop staat dat de nieuwe NBBU-cao handelt naar de afspraken uit het Sociaal Akkoord en de nieuwe Wet werk & zekerheid (WWZ).

Enkele van onze toonaangevende opdrachtgevers:

Enkele ervaringen van medewerkers:

“Mijn ervaring met Djobbel is erg goed. Je wordt prima begeleid in wat je doet. Ze staan altijd klaar voor al je vragen en geven adviezen. Ik zou Djobbel zeker aanbevelen. Zeker omdat Djobbel ook erg betrokken is bij haar werknemers. Het gaat niet alleen om het werk maar ook om de persoon.”

“Sinds juni ben ik werkzaam via Djobbel. Ik had gesolliciteerd op schoonmaakwerk bij een kinderdagverblijf. Er werd meteen contact opgenomen en alles werd meteen geregeld. Via FaceTime werd er contact gezocht zodat je kennis maakt met je vaste persoon. Snelle reactie, snelle service, en betalingen worden op tijd verricht. Hun urensysteem vind ik erg handig want je kan er alles in terugvinden. Heel fijn uitzendbureau.”

“Ik ben zeer tevreden met Djobbel. De communicatie verloopt altijd goed. Inhoudelijk wordt alles goed bijgehouden. De projecten zijn kansrijk. Bij obstakels worden we goed geholpen. Ik kan het werk vol met enthousiasme en plezier verrichten.”